Diari La Veu del País Valencià
Almassora repartirà 600 euros en premis en el primer concurs de selfis pel Dia de la Dona
La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Almassora, Merche Galí, ha presentat aquest matí el I Concurs fotogràfic ‘Dóna vida’, una iniciativa amb la qual el consistori celebrarà el Dia Internacional de la Dona el pròxim 8 de març. La delegació repartirà 600 euros en premis entre els autors de les tres imatges més votades pels propis veïns.

Tal com ha indicat Galí, qualsevol veí major d’edat pot participar en aquest concurs que ja ha obert el termini per a presentar les instantànies. Els interessats han de portat les imatges al Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) fins a dilluns que ve 27 de febrer. “En la vida de tots nosaltres hi ha una dona important, per açò els convide a que ens facen portar aqueixos autoretrats que formen part del nostre dia a dia, però aquesta vegada com a homenatge a aqueixes àvies, mares, filles… a elles”, ha defensat Galí.

No en va, el lema del concurs és “Dóna vida”, “un doble sentit per a donar valor a la gran tasca que de forma quotidiana i anònima fan les dones per a afavorir el desenvolupament de la societat i, de forma més particular, les que hagen sigut o siguen un referent en la nostra vida”, tal com arrepleguen les bases d’aquest primer certamen de autofotos inclòs en el cicle d’activitats amb motiu del 8 de març.

El jurat, que resoldrà mitjançant votació del públic, lliurarà tres premis de 300, 200 i 100 euros. Els tres guardonats rebran també un diploma acreditatiu. A més, les obres presentades estaran exposades en la planta baixa de l’Ajuntament d’Almassora i en la pàgina web municipal.

Cada participant pot presentar un màxim de dues fotografies, que poden ser en color, blanc i negre o qualsevol altra tècnica fotogràfica. Han de presentar-se muntades sobre cartolina rígida de 40 x 50 centímetres i en CD en format jpg. A cada imatge s’adjuntarà en el dors una breu descripció del motiu que la justifica, així com nom i cognoms, telèfon, població, correu electrònic i el títol de la foto.

Galí ha recordat que aquesta activitat formarà part d’un cicle que inclourà també un taller i una exposició fotogràfica sobre noves masculinitats entre alumnes de Batxillerat i que introduirà entre els adolescents la necessitat de corresponsabilitzar-se de les tasques domèstiques. A més, l’Ajuntament d’Almassora ha dissenyat un extens programa en homenatge a la dona que tindrà com a fil conductor la salut.

Comparteix

Icona de pantalla completa