Diari La Veu del País Valencià
La campanya ‘Som la llet’ s’estén a set farmàcies d’Almassora
Creu Roja proporciona llet de continuació a famílies sense recursos gràcies a aquesta iniciativa

La proposta solidària que Creu Roja Almassora planteja en la campanya ‘Som la llet’ ha aconseguit sumar els suports de quatre noves farmàcies del municipi, que se sumen així a les tres que des del passat mes de desembre col·laboren amb l’entitat en la recaptació de fons per a proporcionar llet de continuació a famílies sense recursos.

Els veïns que vulguen col·laborar amb la iniciativa, podran fer-ho dipositant una donació a partir de dos euros en les urnes identificatives que trobaran en cadascun dels set establiments, els responsables dels quals facilitaran a Creu Roja Almassora l’equivalent als fons reunits en llet infantil. Així doncs, les farmàcies Berta Mallol, Vicente Clausell, Jenaro Piquer i Moragrega s’han unit a una campanya en la qual ja participaven els comerços de Pilar Grau, Carmen Serra i Carmen Grau.

Tots aquells que col·laboren rebran una polsera amb el lema ‘Som la llet’, una de les aportacions de l’Ajuntament d’Almassora a la campanya. La regidora de Serveis Socials, Diana Belliure, ha celebrat la incorporació de quatre noves farmàcies i ha agraït “la predisposició de veïns i comerciants del municipi a col·laborar amb totes les iniciatives solidàries que proposem, de les quals tantes persones es beneficien”.

Per la seua banda, la presidenta de Creu Roja Almassora, Ma del Carmen Arroyo, ha recordat la llet de continuació “és un dels productes dels quals més demanda tenim entre les famílies a les quals assistim”. “Gràcies als comerços que col·laboren amb nosaltres i als ciutadans que aporten el seu granet d’arena, aconseguirem que tots els xiquets i xiquetes tinguen una alimentació correcta”, ha assegurat Arroyo.

Comparteix

Icona de pantalla completa