Diari La Veu del País Valencià
Almassora obri els centres socials als tallers de ioga, relaxació i sòl pèlvic
La regidora d’Igualtat, Merche Galí, ha presentat el cicle de tallers de cura integral que inclou un curs de ioga per a famílies per a fomentar l’esport dins del nucli familiar. A més, el departament utilitzarà les seus socials de Ca la Vila, Fàtima i Sant Felip per a acostar els tallers a diferents barris i així arribar al major nombre possible de veïns.

Les inscripcions començaran dilluns que ve 9 i s’estendran fins al dijous 12 en les oficines del Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) i a través de la web municipal www.almassora.es. Els interessats hauran de formalitzar la matrícula entre el 16 i el 18 de gener, amb possibilitat d’inscriure’s en més d’un taller per persona. El preu de cada curs és de 18 euros, segons la taxa municipal vigent. El cicle aborda tres especialitats: ioga i tècniques de relaxació, sòl pèlvic i ioga per a famílies.

Precisament, aquest últim respon a la pretensió de la regidoria que “les famílies actuem com a tals i que des de l’Ajuntament oferim activitats a les quals puguen concórrer tots els seus membres junts”. El curs, distribuït en 11 sessions, tindrà lloc els dissabtes d’11 a 12 hores en el centre social de Sant Felip i tindrà un cost de 18 euros per al conjunt de la família, no per persona. La primera classe se celebrarà el dia 21 i l’última, el 8 d’abril.

També està disponible el taller de ioga i tècniques de relaxació per a adults. En aquest cas, l’oferta d’emplaçaments i horaris és major: el dimecres es realitzarà en Ca la Vila de 9.15 a 10.45 hores, idèntic horari al del centre social de Fàtima, encara que en aquest cas serà els divendres. El dimarts (centre Sant Felip) i dijous (Ca la Vila) la classe serà de 19.15 a 20.45 hores.

Per la seua banda, el centre Ca la Vila acollirà el taller de sòl pèlvic per a aquelles veïnes que acaben de passar per un embaràs o que per l’edat o altres motius necessiten reforçar la musculatura d’aqueixa zona. Les classes seran el divendres de 10 a 12 entre el 20 de gener i el 7 d’abril. Tant en aquest com en la resta de cursos, es recomana que els alumnes porten roba còmoda esportiva, esterilla, tovallola, una pilota de tennis i una manta xicoteta.

“Ja vam fer una prova pilot en el trimestre anterior amb molt bons resultats i bona acollida i, per tant, hem decidit continuar al llarg d’enguany amb una oferta renovada”, ha afegit Merche Galí, que ha indicat que els tallers començaran al llarg d’aquest mes i acabaran abans de Setmana Santa. “Arribaran a diferents seus socials perquè puga gaudir el major nombre possible de veïns”, ha puntualitzat l’edil.

Comparteix

Icona de pantalla completa