Diari La Veu del País Valencià
Almassora dissenya una Cavalcada de Reis segura i animada
Totes les carrosses estan ja forrades per evitar accidents

La Cavalcada de Reis d’Almassora serà segura, animada i comptarà amb la presència de les associacions locals. La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha assenyalat que la desena de carrosses participants en la desfilada del pròxim dijous estaran forrades per impedir que cap xiquet patisca algun accident i, com l’any passat, els únics que podran llançar caramels al públic seran Melcior, Gaspar i Baltasar.

La desfilada arrancarà a les 17 hores amb una visita a la residència de la tercera edat, on Ses Majestats d’Orient portaran regals als interns, i posteriorment es traslladarà fins la confluència de l’avinguda José Ortiz amb el carrer Boqueras, des d’on partirà la cavalcada a les 18 hores. La reina de les festes, Marta Gargallo, i la seua cort d’honor participaran activament en la desfilada.

Falcó ha agraït la labor de la Junta Local de Festes (JLF), que des de fa setmanes treballa en el magatzem municipal per adequar les carrosses. A més, els voluntaris de la JLF flanquejaran les carrosses al costat del dispositiu de seguretat acordat perquè la desfilada es desenvolupe sense incidents. Part fonamental de la cavalcada seran les associacions locals, entre les quals figuraran Tambors de Passió i el Grup Scout Tramuntana, que portarà la Llum de Betlem.

Durant el recorregut de costum per l’avinguda José Ortiz, els carrers Sant Lluís i l’Alcora i el retorn per Trinitat fins la plaça Pere Cornell, Ses Majestats d’Orient llançaran 600 quilos de caramels. Ells seran els encarregats de tancar una desfilada en la qual hi haurà quatre grups d’animació i en la qual també participarà l’escala amb la qual està previst que arriben a totes les cases d’Almassora, així com la bústia reial que arreplegarà les últimes cartes dels xiquets.

L’alcaldessa, Susanna Nicolau, els donarà la benvinguda al consistori perquè saluden des de la balconada. A més, la planta baixa de l’ajuntament d’Almassora tornarà a habilitar-se com a saló de recepcions per als Reis Mags, on atendran als menuts al costat dels patges en finalitzar la cavalcada. El Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) treballa per habilitar ja els trons i l’escenari en el qual culminaran el seu recorregut per Almassora Ses Majestats d’Orient.

Comparteix

Icona de pantalla completa