Diari La Veu del País Valencià
El barri Corell d’Almassora estrena jocs infantils per 21.000 euros
El barri de Corell inicia 2017 amb una nova zona d’oci infantil. El projecte està valorat en 21.000 euros i permetrà endreçar la plaça que porta el nom del districte com a alternativa per als més xicotets. Els operaris van ultimar els detalls divendres passat perquè avui lluïsca renovada aquesta zona i els xiquets aprofiten les vacances de Nadal per a estrenar les atraccions.

Aquest espai reservat als més xicotets se sumisca al que també inauguren en aquestes dates els residents a l’entorn de l’església de San José. Així, el carrer Batalla de Bailén disposa d’una nova zona de jocs amb tobogan, gronxador i caballito en un espai que es trobava molt deteriorat. El clos instal·lat dies arrere per a protegir la pintura del sòl fins a l’assecat complet es retirarà ara per al gaudi dels més xicotets a l’entorn de l’església de San José.

El tobogan, gronxador i cavallet d’aquest espai segueixen la línia dels instal·lats en l’últim trimestre en la plaça Pere Cornell (19.200 euros) i en Santa Isabel, un projecte que es va elevar fins als 56.700 euros per a eliminar el graó que bloquejava l’accessibilitat i convertir les atraccions cremades en un homenatge infantil al tramvia de vapor La Panderola, que tenia el seu baixador en aquesta plaça.

El regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, ha recorregut els diferents punts del municipi per a comprovar que tots els espais estan disponibles perquè els usen els més menuts durant les vacances escolars. “L’esforç econòmic que realitzem en 2016 per a endreçar els espais infantils ha de traduir-se ara en un correcte manteniment de les instal·lacions”, ha considerat Trenco.

Cinema familiar i el mentalista Botía

Els xiquets són també els protagonistes de la programació cultural en aquestes dates. Així, demà i el dimecres tindran lloc dues sessions de cinema familiar. La Casa de la Cultura acollirà les projeccions a les 18 hores. Les entrades, gratuïtes, es van repartir la setmana passada en la Fira Expoentreteniment. D’altra banda, aquesta vesprada tindrà lloc l’actuació del mentalista Javier Botía, un espectacle recomanat per a majors de 10 anys.

Comparteix

Icona de pantalla completa