Diari La Veu del País Valencià
Tres pistes de bàsquet per al col·legi Germans Ochando d’Almassora
Els treballs per a la creació de tres pistes de minibasket al CEIP Germans Ochando han començat aquesta mateixa setmana, coincidint amb l’inici de les vacances escolars. L’objectiu de l’Ajuntament d’Almassora és ampliar els espais perquè l’Atletic Bàsquet Almassora puga realitzar els entrenaments dels grups de categories inferiors, motiu pel qual el club ha col·laborat en l’elaboració del projecte en assessorar els tècnics municipals sobre la ubicació més adequada i les mesures de les pistes.

La Regidoria d’Esports invertirà 24.201,21 euros en l’adequació de 600 metres quadrats de pati del centre educatiu per a la creació de dues pistes de 18 metres de llarg per 10 d’ample i una altra de 28 de llarg per 14 metres d’ample. Les noves instal·lacions també comptaran amb sis noves canastres, les quals seran situades quan finalitzen les obres.

L’edil d’Esports, Xavier Trenco, ha agraït la col·laboració dels esportistes per a la creació de les pistes i ha explicat que “no hem pogut iniciar les obres fins ara ja que, en trobar-se la instal·lació a l’interior d’un centre educatiu, hem hagut d’esperar al període vacacional per a intervenir”.

Mentrestant, prossegueixen els treballs en el pavelló B del poliesportiu La Garrofera, que l’empresa responsable de les obres preveu tenir llest a principis de 2017. Els operaris han completat els treballs d’ignifugació de l’espai, el qual creixerà 100 metres quadrats i tindrà una nova porta d’accés. Aquesta instal·lació esportiva estarà vinculada al col·legi Regina Violant, però serà també utilitzada pels clubs per als entrenaments com venia succeint fins ara.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Almassora ha posat a la disposició del Club Almassora Handbol i Atletic Bàsquet Almassora pistes en la Universitat Jaume I i en el Parc Sindical de Castelló, a més d’altres centres educatius de la localitat, perquè els equips puguen entrenar mentre es completa la transformació del pavelló B. Així mateix, els membres del Club Gimnàstica Artística d’Almassora entrenen entre les instal·lacions del camp de futbol Les Boqueres i el poliesportiu Sebastià Mora de Vila-real, fins a on viatgen en un autobús sufragat per l’administració local.

Comparteix

Icona de pantalla completa