Diari La Veu del País Valencià
Teatre i música per als més xicotets a Almassora
Una desena d’espectacles omplirà l’Expoentreteniment 2016 de teatre i música per als més xicotets

Contacontes i representacions basades en la història de ‘El Petit Príncep’ compartiran cartell amb actuacions musicals

Ja ha començat el compte arrere per a inaugurar dimarts que ve 27 de desembre la fira Expoentreteniment 2016, la qual farà gaudir a xiquets i majors amb els deu espectacles teatrals i musicals que l’Ajuntament ha programat en aquesta edició. El fil conductor d’aquest agenda d’actuacions serà l’obra ‘El Petit Príncep’, en els personatges i valors del qual es basa la temàtica de fira.

Així doncs, l’Expoentreteniment obrirà cadascuna de les seues quatre jornades amb un contacontes que combinarà tradició i tecnologia. El tancament de les activitats del matí i de la vesprada anirà acompanyat d’una cavalcada protagonitzada pels personatges de la història i d’un ball que els xicotets podran representar al seu costat. L’acte central de cadascun dels dies seran espectacles teatrals i activitats musicals, entre les quals destaca una actuació de l’associació local Tambors de Passió, els qui faran retrunyir La Garrofera amb els seus bombos i maces.

Precisament Tambors de Passió és una de les 18 entitats locals que participen en aquesta fira i que realitzaran activitats per als més xicotets. Creu Roja Joventut animarà als xiquets i xiquetes que visiten la fira a sumar-se als seus jocs tradicionals, el club MTB Animals de Muntanya organitzarà una yincana ciclista i els clubs Almassora Handbol i Pilotari Almassora realitzaran partits d’handbol i pilota valenciana, respectivament. El Grup Scout Tramuntana ‘plantarà’ un any més l’Arbre de la Solidaritat en la fira, perquè els veïns dipositen els regals gràcies als quals tots els xiquets tindran un nou joguet aquest Nadal.

Les manualitats seran l’activitat estrela que aconseguirà que els xicotets estiguen entretinguts durant hores i per açò les AMPA dels centres Regina Violant, Santa Quitèria, Cardenal Cisneros, Ambaixador Beltrán, Errando Vilar i Germans Ochando s’encarregaran de realitzar-les. Les associacions Bihoper, AMEAFRICA, Otaku Kyoukai i el Centre d’Esplai també se sumaran a aquesta activitat, en la qual destaca el taller que l’AC El Torrelló durà a terme perquè els assistents aprenguen a fer caps de ‘nanos’.

Així mateix, la Regidoria de Joventut ha previst el transport per arribar fins el poliesportiu de La Garrofera fàcilment. Un tren recorrerà el municipi i connectarà l’Expoentreteniment amb l’avinguda José Ortiz, la plaça Pere Cornell i la plaça Santa Isabel.

Cal recordar que l’horari del transport i de les activitats serà d’11.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.00 hores entre el 27 i el 30 de desembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa