Diari La Veu del País Valencià
Un miler de xiquets i xiquetes ‘pren’ Almassora per dibuixar el Nadal
Les propostes guanyadores il·lustraran la programació d’activitats nadalenques editada pel consistori

Un total de 1.109 alumnes d’entre tercer i sisè de primària dels centres públics d’Almassora han participat aquesta setmana en el concurs de dibuix ‘Pinta el Nadal’, gràcies al qual han pogut il·lustrar espais tan característics del municipi com la Vila, el mercat central o l’ajuntament amb motius nadalencs.

Els escolars han sigut acompanyats en les eixides per agents de la Policia Local, la qual ha garantit la seguretat durant els desplaçaments. Per a la realització dels dibuixos, els xics i xiques han rebut una carpeta amb tot el material necessari, proporcionada per la Regidoria de Joventut. Els guanyadors seran seleccionats el pròxim 13 de desembre per representants de les AMPA i els seus dibuixos il·lustraran les cobertes del llibret de la programació de Nadal que prepara el consistori.

‘Yanira’ serà la mascota de l’Expoentreteniment 2016

El passat 29 de novembre, el jurat va acordar concedir el primer premi a la creació d’Aroa Pérez Correyero com a guanyadora del concurs de disseny de la mascota de l’Expoentreteniment 2016. ‘Yanira’, el dibuix triat, no es perdrà ni un dels quatre dies que dure la fira, entre el 27 i el 30 de desembre, en el poliesportiu La Garrofera.

La proposta d’Aroa serà portada a tela en haver sigut escollida com a guanyadora i compartirà protagonisme amb els dibuixos d’Hencarly C. Barreto Ciannavei (del CEIP Errando Vilar), Jose Torres (CEIP Santa Quitèria), Júlia Manrique Soler (del CEIP Germans Ochando), Malak Benjanef (del CEIP Ambaixador Beltran) i Valeria Llàcer Parra (del CEIP Cardenal Cisneros), els quals també seran exposats en la fira per haver quedat finalistes.

Tots ells i els guanyadors del concurs ‘Pinta el Nadal’ rebran un premi atorgat per l’Ajuntament d’Almassora durant l’acte d’inauguració de la fira Expoentreteniment 2016. En total, més de 1.700 escolars almassorins han participat en els concursos de dibuix nadalencs, motiu pel qual l’edil de Joventut, Xavier Trenco, ha agraït “la col·laboració dels centres educatius i de les associacions de pares per a portar avant aquestes iniciatives”.

Comparteix

Icona de pantalla completa