Diari La Veu del País Valencià
El Circuit Bancaixa guanya en emoció al superar l’equador de la fase de rondes
RedactaVeu / Benissa

La tercera ronda del Circuit Bancaixa començarà aquest divendres al trinquet de Benissa amb la disputa de la partida que enfrontarà l’equip de Massamagrell de Soro III i Salva contra el de Pedreguer – masymas del Genovés II, Pere i Carlos (19 hores).

En aquest nou acte les urgències comencen a aparèixer, ja que els equips instal·lats en la part baixa de la classificació estan obligats a sobreeixir per a mantindre opcions de classificació per a les semifinals absolutes. En l’actualitat, ja hi ha un equip que ha assegurat la seua presència en la fase final: el representatiu de Sueca de León, Santi i Tomás II. Els altres, en major o menor mesura, mantenen intactes les seues possibilitats de seguir avant.

Després de la disputa d’aquesta tercera ronda és probable que quede adjudicada alguna plaça més de les semifinals absolutes. O en defecte d’això, es podria donar el cas que algun equip quede descartat d’aquesta fase final.

Pel que fa als equips anunciats a Benissa, la parella arriba sense excessives urgències ja que en l’actualitat és segona en la taula amb 10 punts. Per tant, Soro III i Salva sí tenen marge d’error ja que es podrien jugar la classificació en la quarta i definitiva ronda.

Més complicada és la situació de Genovés II, Pere i Carlos, que són quarts en la taula amb 5 punts. I des que el campionat es desenvolupa pel sistema de rondes, la classificació per a la fase final sol quedar fixada en els 12 punts. Per tant, si l’equip de Pedreguer – masymas és eliminat el divendres, estarà obligat a donar un colp d’efecte en la quarta ronda per a ser semifinalista absolut.

Després de la disputa d’aquesta partida, els quarts de final de la tercera ronda es completaran entre el diumenge (dues partides) i el dilluns als trinquets de Dénia, Alcàsser i Alzira. Aquestes són a priori les partides que podrien determinar algun descart, principalment entre els equips que ocupen les tres últimes posicions i que acumulen un o cap punt.

Comparteix

Icona de pantalla completa