Diari La Veu del País Valencià
La campanya ‘Som la llet’ arriba a les farmàcies d’Almassora
Tres establiments s’uniran a Creu Roja Almassora en aquesta iniciativa amb l’objectiu d’obtenir llet de continuació per a les famílies sense recursos

Creu Roja Almassora ha engegat la campanya ‘Som la llet’, amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Social i les farmàcies d’Almassora. L’objectiu de l’entitat és recaptar fons per a poder facilitar llet de continuació a les famílies sense recursos, ja que aquest és un dels productes més demandats entre les persones a les quals assiteix.

Així doncs, els veïns podran realitzar aportacions econòmiques a partir de dos euros en les urnes que trobaran en diverses farmàcies de la localitat. Aquelles persones que col·laboren rebran una polsera amb l’eslògan de la campanya. Posteriorment, els negocis lliuraran a Creu Roja Almassora la quantitat equivalent als fons recaptats en llet infantil. Els interessats a contribuir amb l’ONG podran fer-ho en les farmàcies Pilar Grau, Carmen Serra i Carmen Grau del municipi.

En aquest últim establiment han inaugurat la campanya la regidora de Serveis Socials, Diana Belliure, i dues voluntàries de la delegació local de Creu Roja. Belliure ha valorat la col·laboració dels comerços “com la baula més important d’aquesta cadena de solidaritat” i ha animat els almassorins a “unir-se a una iniciativa que garantirà el correcte desenvolupament dels nadons, gràcies a què els seus pares rebran un producte clau en l’alimentació dels més xicotets”.

Des de Creu Roja Almassora, la seua presidenta, Mª del Carmen Arroyo, ha destacat que els productes d’higiene infantil són “aquells que més necessitem, ja que atenem a un gran nombre de famílies joves amb xiquets”. Arroyo ha recordat als veïns que poden ajudar l’entitat amb donacions o col·laborant com a voluntaris amb l’ONG. “Qualsevol aportació és ben rebuda”, ha assegurat.

Comparteix

Icona de pantalla completa