Diari La Veu del País Valencià
Almassora inverteix més de 10.200 euros en l’accessibilitat del grup Fàtima
L’Ajuntament d’Almassora ha invertit més de 10.200 euros en l’accessibilitat del grup Fátima. L’actuació atén la petició de la Policia Local, que va detectar el bloqueig del pas en la vorera del carrer Sant Pau, en el perímetre del cementeri municipal, a causa de la ubicació d’arbres i bancs enmig de la via reservada als vianants.

“L’informe de la Policia Local va ser determinant perquè actuàrem en aquesta via, ja que la instal·lació dels arbres en el mitjà de la vorera apenes deixava 80 centímetres al costat de la paret i 40 centímetres per la part exterior, amb la qual cosa no queda espai per al pas de carrets de bebè, cadires de rodes o carros de la compra”, ha incidit el regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco.

En aquest sentit, l’informe policial alerta dels danys en la vorera a causa de les arrels de quatre arbres. “Encara que es realitze la reparació queda molt poc espai en l’acerta per al pas de carrets de bebè, discapacitats, etc.”, assenyala el document d’inspecció d’obres i solars. Per aquest motiu, el departament de Serveis Públics va optar per una actuació integral que inclou també la reparació dels escocells i la intervenció en zones d’acumulació d’aigua en travessia Sant Pere i carrer La Ratlla.

D’aquesta forma, la poma queda completament accessible i millora la seua imatge després de la inversió en el cementeri municipal, que va suposar la pintura de la façana, la reparació de la coberta, la renovació de les oficines i les condícies i la instal·lació de sostre en alguns passadissos interiors abans de la festivitat de Tots Sants.

Prevenció d’inundacions

La intervenció s’afegeix a l’obertura de reixetes més grans d’evacuació d’aigua en les travessies que donen al barranc. D’aquesta forma, les pluges dels últims dies no han generat inundacions i l’aigua ha filtrat pels espais oberts en la travessia de Sant Isidoro de Sevilla i adjacents. Una empresa local ha obert els nous canals de pas d’aigua per a evitar la saturació d’aigua que s’acumula en aquest espai causant problemes als veïns del barri.

Comparteix

Icona de pantalla completa