Diari La Veu del País Valencià
Almassora – Programes Emcorp i Salari Jove
Dos peons i una jove graduada en Dret signen els seus contractes temporals a Almassora

Formen part dels programes Emcorp i Salari Jove, respectivament

Els dos peons que treballaran en el Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) i la jove graduada en Dret han signat aquesta setmana els contractes temporals dels programes Emcorp i Salari Jove, respectivament, al costat de l’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau. Els operaris treballaran per al consistori durant quatre mesos, mentre que la beneficiària del Salari Jove ocuparà la seua plaça durant set mesos.

Les ofertes compten amb una subvenció del Servef de 27.716,75 euros i una partida municipal que ascendeix a 5.216,75 euros. En concret, el programa Emcorp està valorat en 10.031,04 euros, dels quals 2.531,04 euros corresponen a l’aportació municipal. Per la seua banda, la iniciativa Salari Jove té un cost global de 17.685,71 euros. L’Ajuntament d’Almassora aporta 2.685,71 euros per a aure avant el programa.

Segons ha assenyalat el regidor d’Ocupació, Santiago Agustí, els beneficiaris del programa es dedicaran a neteja i manteniment de vies i edificis públics, preferentment en la platja, mentre que la jove graduada treballarà en els Serveis Socials municipals, segons les necessitats detectades pel propi departament i per l’àrea de Promoció d’Ocupació d’Almassora.

“Parlem d’utilitzar els recursos públics per generar ocupació i, sobretot, oportunitats per als qui no ho tenen tan fàcil: els joves i els treballadors de més edat o sense qualificació”, ha defensat Agustí. L’edil va recordar que, en aquest sentit, l’Ajuntament d’Almassora incrementarà un 48% la quantia del Pla d’Ocupació Municipal en 2017. El pressupost passarà de 135.000 a 200.000 euros en un sol any “amb l’objectiu d’atallar l’atur en la localitat amb tots els mecanismes al nostre abast”.

Comparteix

Icona de pantalla completa