El jutge embarga els béns d’Urdangarin

El duc de Palma al·lega que l'embargament li produiria un "empobriment injust" i podria perdre la meitat de la casa i l'empresa que comparteix amb la infanta Cristina
7 febrer 2013 01:00h
ACN / Palma de Mallorca
 
En tot cas, serà cada imputat qui faça un llistat dels seus béns, i el jutge José Castro decidirà quines propietats li embarga a cada imputat fins arribar a la xifra total. Si no donen aquest llistat, el jutge haurà d'investigar el patrimoni de tots dos.
 
D’entrada, el jutge Castro embargarà les societats de les quals tots dos encara són titulars, com Nóos Consultoría, De Goes Center o Fundación Deporte, Cultura e Integración Social, entre altres.
 
En qualsevol moment del procés d'embargament Urdangarin i Torres poden dipositar la fiança, fet que aturaria el procediment.
Tots dos han recorregut la interlocutòria que va fixar la fiança i en concret l'advocat d'Urdangarin ha al·legat que s'ha vulnerat el seu dret a la defensa, perquè s'han tingut en compte indicis obtinguts recentment i la xifra fixada li hauria provocat un "empobriment injust". Això ha portat l'advocat a advertir que podria acudir fins al Tribunal Constitucional per defensar el seu client.


 
next