Diari La Veu del País Valencià
Barberà sobre Les Arts: No en farem un problema mundial
Europa Press / València

Barberà ha realitzat aquestes declaracions preguntada pels despreniments i per l’acord adoptat per la Generalitat amb el despatx d’Arquitectes i Enginyers Santiago Calatrava i la UTE, formada per les constructores Acciona i Dragados, perquè aquestes assumisquen la reparació del coliseu i es facen càrrec també dels costos fins al moment del contratemps, així com de la resta de despeses fins a finalitzar l’obra.

“A mi no m’agrada que haja passat, perquè vaig a mentir, però no farem d’açò un problema mundial perquè no ho és”, ha manifestat la primera edil. Així, ha assenyalat que “hi ha una errada en la realització per la raó que siga” i que “el que cal fer és reparar-ho i ja està”.

“El que és clar és que ha d’haver alguna cosa mal feta perquè haja passat el que ha passat, però l’important és que s’arregle”, ha insistit Rita Barberà, qui ha descartat que aquesta incidència afecte la imatge de la ciutat o el turisme i ha considerat que “no és bo que carreguem nosaltres mateixos sobre la imatge de València d’eixa manera”.

D’aquesta manera, la responsable municipal ha reiterat: “eixes coses passen en les obres, no dic que hagen de passar tots els dies ni que siga bo que passen, però ocorren i el que cal fer és solucionar-les com més prompte millor”.

Així mateix, ha valorat que s’haja sigut “àgil, ràpid i positiu en la cerca de la solució” als despreniments registrats.

L’alcaldessa ha opinat que aquesta “afavoreix molt la gestió de la Generalitat, en aquest cas la del conseller d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació i president del Consell d’Administració de La Ciutat de les Arts i les Ciències, Máximo Buch”, i ha ressaltat també “la responsabilitat, tant de l’empresa com de l’arquitecte”.

Comparteix

Icona de pantalla completa