Diari La Veu del País Valencià
Dóna suport al projecte Messies Participatiu 2014
RedactaVeu / Algemesí

La Schola Cantorum d’Algemesí organitza des de l’any 2000 aquest Messies Participatiu que se celebra a Algemesí cada últim diumenge de gener i té com a propòsit ajuntar músics (més de 100 cada any) de tot arreu per cantar i celebrar aquesta magnífica obra en la nostra llengua.

Seguint l’esperit original de l’obra, que li va donar el seu compositor, la Schola Cantorum d’Algemesí farà donació d’una part del finançament (un 50% aprox.) a entitats sense ànim de lucre per a projectes solidaris i caritatius.

Els diners que s’obtinguen a partir de les aportacions al verkami seran destinats a sufragar part de les despeses de gestió que es generen de l’organització de l’esdeveniment, i una altra part serà dedicada a projectes solidaris.

El Messies Participatiu, que organitza l’Schola Cantorum d’Algemesí, es fa gràcies a la participació de músics i cantors de diferents corals (de l’entorn pròxim a València, però també d’altres províncies).

>
La preparació d’aquesta obra es fa amb un estudi personal previ, que es posa en comú en quatre assajos en diferents dies al llarg dels mesos d’octubre, novembre i gener (enguany s’han fet els dies 20/10, 24/11 i els pròxims seran el 19/1 i el 25/1 -tots són en diumenge excepte l’assaig general que es fa en dissabte).

La celebració del concert del Messies Participatiu 2014 a Algemesí serà el dia 26 de gener. Les recompenses es faran efectives a partir d’eixa data i durant el mes de febrer.

“Esteu tots convidats al concert que es farà el dia 26, a les 16 hores, en la Basílica Menor de Sant Jaume d’Algemesí!!”

Comparteix

Icona de pantalla completa