Diari La Veu del País Valencià
El PP gasta 660.000 euros per a reforçar el seu equip ‘d’autobombo’
RedactaVeu / València

El grup parlamentari Compromís ha denunciat que la convocatòria de la Conselleria de Presidència, publicada aquest dijous al DOCV, d’una sèrie de beques per realitzar funcions relacionades amb la publicitat i comunicació amb un cost global de 661.158 euros per a les arques públiques, no te altre objectiu que “reforçar l’equip d’autobombo del govern del PP”.

En concret es tracta de 29 beques per a pràctiques professionals en matèria de comunicació, 10 de publicitat, 5 de seguiment de polítiques públiques i economia i altres 5 beques de documentació i estadística que es realitzaran en dependències de la Conselleria de Presidència i del Gabinet del President de la Generalitat.

Per a la portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, “és indecent que mentre estan aplicant retallades brutals als serveis públics, obligant què els usuaris de la sanitat o els serveis socials repaguen els medicaments i el servei que reben, escatimen en allò que han de pagar als dependents i acumulen impagaments a diferents sectors, el govern del PP destine una quantitat de diners tan gran per fer-se propaganda”.

Segons Compromís el procés de selecció d’aquestes beques no te cap garantia d’objectivitat i està establert per poder ‘enxufar’ a dit a qui des del govern del PP decidisquen.

A més des de la coalició es critica també que el Consell utilitze la fórmula de les beques de pràctiques per a contractar joves titulats, amb sous de 1.000 euros bruts mensuals. “D’aquesta manera l’administració pública es posa al capdavant de la precarització laboral en compte de lluitar en contra, arribant a provocar situacions que poden vulnerar el drets laborals”.

Comparteix

Icona de pantalla completa