Diari La Veu del País Valencià
Puig està encantat que hi haja més candidats per a les primàries
RedactaVeu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha afirmat aquest divendres que ell ha sigut “l’impulsor” de les primàries obertes, per la qual cosa està “encantat” que “qualsevol persona que pense que pot aportar alguna cosa ho faça en la forma que considere”.

Puig s’ha pronunciat en aquests termes en roda de premsa preguntat per l’anunci de l’alcalde de Faura i diputat provincial, exportaveu socialista en aquesta institució, Toni Gaspar, de presentar-se a aquest procés.

Sobre aquest tema, dóna suport a qualsevol que vulga presentar-se per a aportar alguna cosa “ja siga votant sent un activista, donant suport a un altre o fent el que s’haja de fer pensant en l’interés general dels valencians”.

D’aquesta manera, ha destacat que els socialistes valencians estan fent “un exercici de revitalització de la democràcia i transparència” que contrasta amb el PP. Així, ha retret al president de la Generalitat, Alberto Fabra, per les seues crítiques que l’enquesta que va encarregar el PSPV “Té més cuina que un programa de Master Chef“. “El problema real –ha assenyalat– és que si no estiguera cuinat en termes sociològics el PP trauria moltíssim menys”.

A més, ha assenyalat que és “molt indecent” que el PP ” està prostituint el sentit democràtic de l’obtenció de dades en el seu benefici” ja que les enquestes en les quals Fabra “s’ha gastat 300.000 euros, els valencians no les coneixem”. “Aquestes enquestes no són de Fabra, són dels valencians”, ha evidenciat Puig, que ha acarat “la transparència del PSPV amb l’ocultació del PP”.

Comparteix

Icona de pantalla completa