Diari La Veu del País Valencià
Ondara i Xàbia sense servei de pediatria durant les festes de Nadal
Redactaveu / Dénia.

El regidor i portaveu de Compromís per Dénia, Josep Crespo, reclama a l’equip de govern de Dénia que incremente la vigilància en els serveis que dóna Marina Salut a la comarca. Ho ha fet després de conéixer que Ondara i Xàbia han quedat sense servei de pediatria durant les festes de Nadal, i això indirectament afecta a Dénia, amb qui comparteixen hospital.

Per això, Compromís exigeix a PP i CU de Dénia que no juguen amb la vida de les persones, a canvi d’interessos econòmics: “ja s’ha demostrat en altres ocasions que aquesta empresa posa per davant guanyar diners als interessos humans i això no ho poden consentir els polítics de la nostra ciutat, l’equip de govern s’ha de mullar i vigilar de prop aquesta empresa”.

Aquesta situació ja s’ha donat en altres períodes de vacances, com ara l’estiu, i per molt que Marina Salut intente llevar-li foc a l’assumpte, Compromís opina que és un problema molt greu que pot acabar amb la vida de les persones.

Crespo insta a Kringe a treballar per l’estat de benestar i a impedir que passen aquestes coses a la ciutat i a la comarca.

Comparteix

Icona de pantalla completa