Diari La Veu del País Valencià
Orengo: “Fabra té 24 hores per a demostrar que està en contra de la corrupció”
RedactraVeu / Oriola

El sotssecretari de Relacions Institucionals del PSPV, José Manuel Orengo, ha demanat hui al president de la Generalitat, Alberto Fabra, “una última reflexió” per a parar la moció de censura recolzada per corruptes i trànsfugues a l’Ajuntament d’Oriola. Així, ha sentenciat que “té 24 hores per a demostrar que està contra la corrupció”.

Així s’ha expressat el dirigent socialista en la vespra de la discussió en ple municipal de la moció de censura a la capital del Baix Segura. Orengo ha considerat que “Fabra mai hauria d’haver permès” que es presentara aquesta moció amb corruptes i trànsfugues però, ha insistit “encara és a temps”.

El responsable socialista de Relacions Institucionals ha destacat que és la segona vegada que el PP intenta una moció de censura emparada pel transfuguisme i la corrupció a la capital del Baix Segura al mateix temps que ha recordat que el PSPV va desactivar l’última moció impulsada pel PP fa uns mesos. D’aquesta manera, ha insistit que els socialistes estaran de nou demà en el municipi per a donar suport al PSPV local i tornar a reiterar que aquesta moció és “inviable”.

Sobre aquest tema, s’ha preguntat què farà el secretari general del PPCV, Serafín Castellano, si fracassa per segona vegada en el seu objectiu d’arrabassar el govern d’Oriola.

Així mateix, ha ressaltat que Oriola té un “govern presidit per l’honradesa i el bon treball, a més de netejar la imatge d’Oriola tan danyada pel PP”. En aquest sentit, ha posat l’accent que el PP intenta “entrar per la porta de darrere” en el govern local d’Oriola, com ha ocorregut en altres temptatives d’acabar amb governs progressistes a Benidoleig o Tavernes de la Valldigna.

Comparteix

Icona de pantalla completa