Diari La Veu del País Valencià
PSPV demana la compareixença urgent de Llombart per l’Hospital de la Ribera
RedactaVeu / Alzira

El portaveu socialista de Sanitat en Les Corts, Ignacio Subías, ha demanat que el conseller de Sanitat, Manuel Llombart, comparega de forma urgent en el Parlament valencià perquè done una explicació clara i exhaustiva de les causes de la infecció apareguda en la Unitat de Vigilància Intensiva (UCI) de l’Hospital de la Ribera d’Alzira pel bacteri ‘Acinetobacter Baumanni’ que s’ha estès, pel que sembla, a més de set pacients. A més, els socialistes demanaran una recerca sobre els fets i les causes.

El PSPV considera que el conseller de Sanitat també ha d’informar de les conseqüències de la citada infecció, de les mesures preses per al seu control i de les mesures tant individuals com en el mateix centre, si hagueren sigut necessàries.

Igualment, Subías reclama una informació “clara i puntual” per als familiars de les persones afectades però també “general” per a aclarir la situació perquè “no hi ha millor forma de tranquil·litzar a la població i als familiars que amb una informació clara, exhaustiva i directa”, ha indicat.

D’altra banda, el portaveu socialista de Sanitat ha demanat, davant situacions com aquestes, el “suport als professionals” i que es potencien i milloren les seues condicions de treball, ja que en moltes ocasions es veuen sobrepassats davant circumstàncies d’aquestes característiques per la saturació de la mateixa unitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa