Diari La Veu del País Valencià
FAPA demana que es convoque el Consell Escolar Municipal a València
RedactaVeu / València

La presidenta de FAPA-València, Eva Grimaltos, ha volgut fer públic a través d’aquest comunicat que es convoque d’una vegada i per totes el Consell Escolar Municipal en la ciutat de València per a tractar les al·legacions presentades per tots els centres de València ciutat sobre l’arranjament escolar que la Conselleria d’Educació ha publicat i que està eliminant moltes unitats sobretot en educació infantil.

FAPA-València ja va denunciar, quan va arribar als centres la supressió d’unitats que per culpa de l’augment de ràtio en les aules, que s’estaven eliminant moltes unitats en centres públics on la ràtio ja estava desbordada sobretot en les aules d’infantil.

La federació de pares i mares critica que l’administració no convoque el Consell Escolar Municipal ni per a presentar formalment les al·legacions dels centres que a més s’han anat arreplegant i enviant des de l’entitat conjuntament i que mostra com queda el mapa escolar després d’aquesta nova retallada per part de la Conselleria.

“Un nou atac de l’educació pública i una mostra més de com entén l’administració la participació de la comunitat educativa en els òrgans per a tractar els grans temes que afecten als nostres fills i filles, com és el Consell Escolar Municipal”, denúncia Eva Grimaltos.

FAPA-València al costat dels sindicats ja ha demanat formalment que es convoque aquest consell sabent que el pròxim 2 de gener és l’últim dia per a presentar les al·legacions a la Direcció territorial de la Conselleria i ni així i tot s’ha convocat encara. “És intolerable que fins i tot els òrgans de participació determinats per llei es convoquen a gana dels qui ens governen, la comunitat educativa no ens mereixem açò”, conclou la presidenta de FAPA-València.

Comparteix

Icona de pantalla completa