Diari La Veu del País Valencià
X Trobada de Cors organitzada pel Conservatori de Silla
Una trobada que és organitzada tots els anys pel Conservatori Professional de Música
El passat divendres es va celebrar a l’església de la Mare de Déu dels Àngels la X Trobada de Cors organitzada pel Conservatori de Silla. En un marc incomparable i amb molt bona organització els col·legis i les entitats culturals de Silla: CC Sagrada Família, col·legi Verge dels Desemparats, col·legi El Patí, Agrupació Musical la Lírica, IES Sanchis Guarner, Cor Conservatori Municipal de música, i el Cor Espai Obert Casal Jove es van ajuntar amb motiu de la celebració de la Festivitat de Santa Cecília per compartir una jornada dedicada a la música.

Una trobada que és organitzada tots els anys pel Conservatori Professional de Música de Silla per unir els xiquets i els joves que gaudeixen del cant coral a la població de Silla. Aquesta trobada té com a objectiu fomentar l’interés per la pràctica coral en les escoles i els instituts de Silla; col·laborar amb la nova tendència d’activació i creació de cors de xiquets en els diferents centres; impulsar la música mitjançant el cant coral, creant espais d’expressió artística com a part del desenvolupament individual de la persona i, a més, fomentar i reforçar els vincles entre persones de diferents àmbits escolars de Silla, utilitzant la música com a punt de trobada.

L’acte va comptar amb la participació de més de 200 participants repartits en 8 cors dels diferents centres educatius de la població on es va poder gaudir de diferents cançons i estils.

Comparteix

Icona de pantalla completa