Diari La Veu del País Valencià
Avancen a bon ritme les diferents obres a Silla
L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i el regidor de Projectes d’Obres Estratègiques i Intervencions en Territori/Espais Públics i Promoció Econòmica, Josep Melero, van visitar ahir les obres de remodelació que s’estan realitzant en diversos punts del nostre poble. La primera de les obres que han volgut visitar és la de la cèntrica plaça del Poble de Silla on s’ubica l’església i l’ajuntament. Aquestes se centren quasi exclusivament en la substitució de part dels paviments i la col·locació de mobiliari urbà a fi de recuperar l’ús complet de la plaça per a vianants.
El cost total amb l’IVA inclòs és de 147.340 euros, totalment finançat per part de la Diputació de València a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles per a l’any 2015.

L’alcalde i el regidor també han volgut comprovar com avança la realització de les obres de pluvials a l’avinguda d’Ausiàs March (tram comprés entre la rambla de la Independència i el carrer de Sueca) que ja han entrat en la seua recta final i en l’actualitat es troba asfaltant-se. També a la plaça d’Espanya englobades dins de la tercera fase del projecte integral de pluvials subvencionat per Conselleria amb 1,5 milions, que va començar el juliol passat, després de set anys paralitzades i que es preveu que finalitze el mes que ve.

Un altre dels projectes que van visitar va ser la primera fase de la intervenció per habilitar el local del parc de les Eres per a biblioteca municipal, un projecte aconseguit gràcies a través de les ajudes econòmiques destinades a la realització d’inversions financerament sostenibles 2015 de la Diputació de València, dotat amb 120.000 euros en aquesta primera fase.

Per a finalitzar el recorregut, van visitar l’entorn de l’edifici multifuncional i el parc d’educació viària del parc de l’Alteró, un lloc adaptat perquè els més menuts aprenguen educació viària amb activitats motivadores i divertides i que serà inaugurat pròximament.

En total Silla compta amb més de 10 milions d’euros de finançament d’estaments supramunicipals que estan fent possibles tots aquests projectes que ajudaran a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i les ciutadanes del nostre poble.

Comparteix

Icona de pantalla completa