Diari La Veu del País Valencià
Dissenya l’Espai Jove del parc de l’alteró de Silla
La primera enquesta popular de la història de Silla va determinar que l’ús per al centre cívic inacabat del Parc de l’Alteró fóra el de Centre Juvenil i Infantil on es puguen desenvolupar activitats lúdiques, d’oci o culturals, entre d’altres.

Per tant, i en paraules de Salva Mestre, regidor de Transparència, Comunitat i Participació, “com que l’Equip de Govern està fermament compromés amb la participació ciutadana, els 180.000 € provinents del pla PPOS de 2017 (Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València) es destinaran a finalitzar aquest edifici i dur a terme la voluntat popular. El veïnat de Silla volem que s’acaben les obres que estan a mitges i així va quedar clar en la primera acció de «Somia Silla» de la passada Fira de Sant Sebastià, en la qual un percentatge important de veïns va declarar aquesta qüestió com a la seua màxima prioritat per al poble. Ara bé, la idea és que la participació ciutadana continue per a aportar criteri ciutadà al disseny del projecte d’adequació definitiva de l’edifici inacabat”.

Així doncs, el dimarts 4 d’octubre a les 19h es convoca a tot el veïnat de Silla que ho desitge a participar en el procés de disseny de l’Espai Jove del Parc de l’Alteró, el qual tindrà lloc in situ a l’edifici mateix que cal finalitzar. A més, de 18 a 19, les obres estaran ja obertes al públic perquè els veïns puguen visitar-les. Al llarg de la vesprada, hi haurà també animacions al Parc de l’Alteró per tal de comptar amb les aportacions del més menuts a l’Espai que està destinat per a d’ells. Aquesta animació estarà a càrrec de l’equip tècnic i monitors de la Nau Jove.

També hi seran convocades a la reunió totes aquelles associacions que tenen o han tingut algun vincle amb el Casal Jove per tal de comptar amb les seues aportacions. I també es farà prèviament, sobre les 16 h, una reunió amb el grup de joves “Connecta Jove” en qualitat de grup jove consultiu que després col·laborarà també en les animacions amb els més menuts.

Es comptarà amb la presència de l’arquitecte municipal i del regidor de Participació Ciutadana Salvador Mestre. Amb l’ajuda d’un projector s’explicaran tots els aspectes rellevants del projecte (terminis d’execució, pressupost, exigències tècniques mínimes, possibilitats diverses de disseny, etc.). A més, també s’aprofitarà per explicar en què consisteix el procés participatiu que està duent-se a terme, i s’anunciarà que cada dos mesos els veïns i veïnes que ho desitgen podran visitar l’obra.

Comparteix

Icona de pantalla completa