Diari La Veu del País Valencià
Dani Miquel en la festa de benvinguda de l’escola de 2 anys de Silla
El director general de Política Educativa, Jaume Fullana, acompanyat per ll’equip directiu i la inspecció educativa, les autoritats municipal va participar en la festa organitzada per la Regidoria d’Educació i Infància i que va estar amenitzada pel cantautor Dani Miquel i l’equip de animació de la Nau Jove.

Equips directius, docents i AMPA i les famílies amb escolars de 2 anys escolaritzats a l’aula pública del CEIP Sant Roc van assistir a la festa organitzada a l’escola per donar la benvinguda a l’educació de 2 a 12 anys al sistema educatiu públic de Silla.

La festa, oberta a tota la comunitat educativa de Silla, va començar amb la visita a l’aula de 2 anys. El veïnat va poder accedir a l’aula per conèixer l’adequació realitzada per l’Ajuntament, per conèixer a la mestra i a l’educadora així com tota la dotació de materials i mobiliaris, sufragada per la Conselleria d’Educació.

Tot seguit es van realitzar els parlaments per destacar la importància de l’escolarització primera de 0 a 3 anys, com a base per al futur desenvolupament integral del xiquets i xiquetes. Jaume Fullana, Director General, va destacar les 34 aules de 2 anys que s’han obert este curs en les escoles públiques valencianes, com aposta de la Conselleria d’Educació per a la inclusió educativa de la primera infància.

Per la seua banda, l’alcalde Vicent Zaragozá va manifestar l’aposta de l’ajuntament per millorar els serveis educatiu del municipi i col·laborar de manera estreta amb la Generalitat Valenciana. Raquel Sánchez, regidora d’Educació i Infància, va manifestar “la comunitat educativa de Silla creix i es capaç de fer coses meravelloses com incorporar a escolar de 2 anys a l’escoles, com treballar des de la inclusió educativa, com fer possible la reutilització de llibres de text en la comunitat escolar…i moltes coses més” i va considerar “molt encertades” totes les línies i projectes que la Conselleria d’Educació ha començat durant el primer any de mandat.

El director del CEIP Sant Roc, Agustín Madrigal, va destacar la importància de la innovació educativa en les aules, el treball cooperatiu i per projectes, la implicació de les famílies i la important tasca docent al centre educatiu. També va destacar la importància d’incorporar l’aula de 2 anys al centre educatiu Sant Roc i Musiqueries de Dani Miquel.
El cantautor de l’Alcúdia Dani Miquel va posar la nota musical i les cançons en valencià a la festa.

Comparteix

Icona de pantalla completa