Diari La Veu del País Valencià
Silla – Pla d’ocupació i formació del Servef
L’Alcalde de Silla Vicent Zaragozá i el Regidor Felipe Garcia, s’han reunit amb la Directora General d’ocupació i formació del Servef Rocío Briones per explicar-li el seu programa d’ocupació a Silla.
L’Alcalde de Silla Vicent Zaragozá i el Regidor Felipe Garcia, s’han reunit amb la Directora General d’ocupació i formació del Servef Rocío Briones per explicar-li el seu programa d’ocupació a Silla i aconseguir recursos econòmics per generar 100 llocs de treballs per a les persones desocupades de Silla en el 2016 principalment per a persones amb dificultats d’inserció, principalment els parats de llarga duració i els joves, i que ha estat valorat molt positivament per la Directora General.

L’objectiu és aconseguir 680. 000 euros del Servef per als desempleats de Silla,a través de dos programes: el Programa d’Iniciativa Social i els Tallers d’Ocupació.

Els programa d’Iniciativa Social en Silla anirà dirigit a desempleats de difícil inserció, per a persones amb baixa qualificació pel qual es pretén contractar a 50 persones a jornada completa, durant tres mesos i es destinarien 187.590 euros. Per altra banda un programa especific per a joves qualificats per al qual s’han sol·licitat 68.000 euros per a contractar a 14 joves menors de 30 anys.

També s’ha preparat dos tallers d’ocupació. El primer d’ells per a majors de 25 anys, per a 30 alumnes treballadors en tres especialitats: agricultura ecològica, neteja i auxiliar a domicili i electricitat/reparació d’electrodomèstics per al qual s’han demanat 350.000 euros.

L’altre projecte s’era un taller d’ocupació per a joves menors de 25 anys, inscrits en el programa de garantia juvenil en l’especialitat de jardineria i electricitat/reparació d’ordinadors.

Aquests fons que s’han sol·licitat de 650,000 euros se sumaran als 128.000 euros que l’Ajuntament ha destinat en fons propis al programa d’emergència Social iniciat en juliol. Tota una aposta decidida per lluitar contra la desocupació en Silla.

Comparteix

Icona de pantalla completa