Diari La Veu del País Valencià
Silla – Paralització de les obres a l’estació de RENFE
PARALITZADES LES OBRES D’INSTAL·LACIÓ D’ASCENSORS A L’ESTACIÓ DE RENFE DE SILLA
Aquesta obra depén exclusivament de RENFE i el Ministeri de Foment.
Fa un any i després de molt de temps d’espera, començaven les obres de recreixement d’andanes i dotació d’ascensors en el pas inferior de l’estació de RENFE de Silla.

Aquest projecte duia paralitzat des de l’any 2014 i, gràcies a les gestions del govern local, s’ha aconseguiren desbloquejar i començar les obres.

Un any després fonts properes a RENFE han informat a l’Ajuntament que l’empresa adjudicatària d’aquestes obres que depenen exclusivament de RENFE i el Ministeri de Foment presentarà pròximament les sol·licituds de paralització d’obra, que encara no s’ha tramitat oficialment. Encara que no està confirmat, tot apunta al fet que la paralització de les obres es deu a motius econòmics, els que han fet que DRAGADOS, l’empresa adjudicatària de les obres, tire enrere l’execució de l’obra.

L’equip de govern, ha demanat cita amb el Gerent del Servei Públic de RENFE per tal que els facilite tota la documentació, o els informe convenientment per poder esclarir el tema.

Cal destacar que aquesta obra que depén exclusivament de RENFE i el Ministeri de Foment, i que comptava amb un pressupost màxim d’execució d’1.702.076 euros (IVA no inclòs) és l’única de la totalitat de les obres que s’estan executant al nostre poble que ha sigut paralitzada.

Comparteix

Icona de pantalla completa