Gastronetas és un festival gastronòmic que ofereix una gastronomia de qualitat a peu de carrer.
Despres de recorrer diverses ciutats arriba a Silla Gastronetas. Durant tres dies (29, 30, 31) podreu gaudir del millor menjar gourmet a través de food-trucks (furgonetes de menjar). Podreu trobar des d’hamburgueses, creps dolços i salats, pizzes i fins a sushi.

Aquesta activitat pretén, que Silla es converteixica en un focus d’atracció de visitants, a més, que el municipi es posicione com a referent durant les festes d’Agost, i com no, que l’afluència de visitants també repercuteixica en el comerç local i a més, sense suposar despesa per a l’Ajuntament.

Cal destacar que les food-trucks van a presentar una oferta gastronòmica diferent i complementària a l’oferta local, com a menjar; vegetarià, japones, italià, xilé, veneçolà i búlgar, entre uns altres.

Aquest festival es caracteritzarà per diverses activitats per a xiquets en un ambient familiar, en la qual tota la familia podran gaudir de l’esdeveniment. Per als més menuts hi haurà tallers gastronòmics com ‘sweet sushi’, ‘smoothie time’. Els més menuts podran divertir-se amb els jocs tradicionals, el taller “Crea la teua propia tenda de campanya índia” els pintacares i moltes sorpreses més.

Per als majors, hi haurà també música en directe en acústic i grups de la Comunitat Valenciana per a crear un ambient chill-out! No us podeu perdre el millor esdeveniment gastronòmic de l’estiu!

Comparteix

Icona de pantalla completa