Diari La Veu del País Valencià
Silla solidaria amb la lluita del càncer
L’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer (AECC) va organitzar el passat dissabte 16 d’abril a la Nau Jove el seu tradicional sopar solidari.

Un ambient de germanor, una bona organització i l’amenització per part de la Casa d’Andalusia van aconseguir l’èxit d’aquest acte que, any rere any, demostra com la gent del nostre poble acudeix sempre que una causa com aquesta els necessita.

Més de 200 comensals van gaudir del sopar i d’una vetllada molt solidària que va tindre com a mestre de cerimònies l’actor, Raúl Navarro, i la presència del coordinador de la campanya dermatològica de València, José Luis Miguel de Cano.

Van assistir-hi, per part de Consistori Municipal, l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá; la regidora de Benestar Social, Trinidad Jiménez; el regidor d’Esports, Felipe García, i el regidor de Cultura, Valentín Mateos; el regidor de Ciudadanos, Juan Fuster; i es regidors del PP; Marcos Zaragozá i Carolina Manzano. Per altra banda, al complet tota la directiva de l’Associació junt a les cambreres del Crist, Olga Zaragozá i Susana Polit que donaren amb la seua presència suport a aquest a acte tan solidari.

Comparteix

Icona de pantalla completa