Diari La Veu del País Valencià
Calçotada Popular i Mercat de la Terra Arrels a Sant Joan
Diumenge 12 de febrer a partir de les 10h el Mercat de la Terra Arrels estarà a la plaça de l’Ajuntament amb els seus productes agroecològics. I a partir de les 11h començarà la Calcotada Popular, una festa gastronòmica a la qual no pots faltar.

La colla ecologista d’Alacant amb la col·laboració de les Regidories de Medi Ambient i Comerç, ofereix al poble de Sant Joan d’Alacant esta festa gastronòmica anomenada Calçotada, i que té gran acceptació per part del públic de totes les edats.

L’esdeveniment és una manera de promoure una activitat familiar vinculada a l’alimentació sana amb productes locals, de temporada i ecològics. Els calçots són una varietat de ceballots especialment conreada per a este propòsit, durant l’hivern i a principis de la primavera, es rosteixen directament sobre les brases i es mengen amb la mà amb salsa de Romesco.

A més, com cada segon diumenge de mes, el Mercat de la Terra Arrels ens oferirà els seus productes de temporada ecològics i artesanals durant tot el matí.

Comparteix

Icona de pantalla completa