Diari La Veu del País Valencià
Els Reis Mags d´Orient arriben a Sant Joan
Hui 5 de gener a les 17:30h SS.MM els Reis Mags d’Orient arribaran a la Plaça de l’Ordana de Sant Joan, des d’allí es dirigiran a la Plaça de la Constitució des d’on a les 18:30h partirà la Cavalcada de Reis que recorrerà l’Avinguda Jaume I i l’Avinguda La Rambla fins a La Plaça d’Espanya, una vegada allí es dirigiran a l’Església Parroquial on a les 20h tindrà lloc l’Adoración i Presents al Xiquet Jesús.

La Cavalcada de Reis constarà de dos parts diferenciades i comptarà amb la col·laboració de les associacions festeres del municipi i els seus representants, una primera part de fantasia i una segona part tradicional.

Estarà amenitzada amb 9 balls i coreografies a càrrec de tres grups i escoles de ball del municipi, Azahara, Naracé, i New Generation, que aniran acompanyats amb huit cotxes de so distribuïts al llarg de tota la Cavalcada. A més comptarà amb la col·laboració de les Majorettes de Sant Joan que obriran la desfilada, la Banda de Música “La Llagrima” de Mutxamel, la Colla Amuntagats, la Colla La Paz i la Banda de Música de la Sociedad Musical La Paz de Sant Joan que serà l’encarregada de tancar la desfilada.

Un total de nou carrosses recorreran el municipi i com a novetat d’enguany, en la primera part desfilaran quatre MiniFlots cada un amb una temàtica diferent.

La part tradicional l’obrirà la Banda de Música “La Llagrima” amb els seus peculiars clarins que acompanyaran la carrossa de l’Estrela de la Foguera Plaça Maisonnave, com cada any comptarem amb la col·laboració d’unes quantes Penyes del municipi com ara “Ens Bevem Fins El Gel”, “Ho Trenquem Tot”, “Fem El Que Poem”, “El Comerç” i la Peña il·legal “la Bacora i el Pardal”

Comparteix

Icona de pantalla completa