Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola – Associacions de veïnat als barris del poble
La regidoria de Sostenibilitat anima la ciutadania a constituir associacions de veïnat als barris del poble

L’atenció individual a la ciutadania és una forma de participació que fomentem, agraïm i intentem atendre des de les regidories de l’Ajuntament, a mesura que les persones ens demanen cita per a resoldre qüestions, o ens arriben les reclamacions o preguntes per escrit.

Però en Santa Pola patim una certa carència d’associacions i moviments veïnals en diversos barris, la qual cosa provoca que l’Ajuntament no puga gaudir d’una comunicació tan fluïda i propera com ens agradaria amb totes les persones del poble per igual, i poder resoldre així tots els problemes barri a barri. Perquè cada zona del poble té unes problemàtiques, necessitats, i fins i tot hàbits de comunicació, diferents.

La regidoria de Sostenibilitat actualment inclou l’àrea de Territori. Per a dur a bon port el treball d’esta àrea, seria molt convenient que existiren associacions de veïnat que es reuniren de tant en tant amb el regidor de l’àrea, Alejandro Escalada, i les tècniques i tècnics corresponents, per a poder analitzar tots els problemes existents a peu de carrer.

En l’actualitat, només tres barris, Gran Alacant, Santa Pola de l’Est, i Platja Llisa i Tamarit, disposen d’associacions, amb les que l’equip de govern sí s’ha reunit en diverses ocasions des que en formem part.

Estes reunions han sigut molt pràctiques i útils per a la bona comunicació entre el veïnat i la corporació municipal, i per això, des de la regidoria de Sostenibilitat vos animem a que vos reuniu entre vosaltres, vos mireu als ulls i parleu de les vostres necessitats i de com millorar el vostre barri.

Per a més informació sobre com constituir una associació, podeu entrar a la web del registre d’associacions de la Generalitat Valenciana:

http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=83

També podeu anar a l’agència AMICS (carrer Espoz y Mina, 55), on vos informaran de tots els passos a seguir.

Millorar Santa Pola és un treball col·lectiu, i amb unitat i coordinació ho aconseguirem a poc a poc.

Comparteix

Icona de pantalla completa