Diari La Veu del País Valencià
Acte de cloenda del Taller d’Ocupació Vila de Santa Pola VII
Divendres passat, 31 de juliol, a les 12.30 hores, al Saló de Plens de l’Ajuntament, va tenir lloc l’Acte de Cloenda del Taller d’Ocupació Vila de Santa Pola VII, de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa Pola, on es van atorgar els / les treballadors / ores els diplomes acreditatius dels mòduls impartits en cadascuna de les especialitats formatives amb Certificat de Professionalitat.

Aquest projecte, ha estat cofinançat pel Servef i el Fons Social Europeu, que va concedir a l’Agència de Desenvolupament Local una subvenció de 329.667,84 euros que, al costat d’una aportació municipal de 39.000 euros, el cost total del projecte ascendeix a 368.667, 84 euros.

Concretament, per a aquest Taller d’Ocupació s’han subvencionat dues especialitats formatives:
Confecció i Manteniment d’Arts i Aparells
Dinamització Comunitària

Aquest acte va comptar amb la presència de la Sra. Alcadessa, Sra. Yolanda Seva Ruíz i el regidor de l’ADL, Sr. Lorenzo Andreu Cervera, el gerent de l’ADL, José Mazón Gamborino i amb la Tècnic de Formació del SERVEF, Sra. Silvia López. També van estar presents gran part dels membres de la corporació local i del Consell d’Administració de l’ADL.

L’acte es va iniciar amb la visualització d’un vídeo explicatiu de totes les activitats desenvolupades per cadascuna de les especialitats del taller, destacant el bon fer dels alumnes participants en el mateix. A continuació, es va procedir al lliurament dels diplomes dels alumnes donant per clausurat el mateix.

Al taller d’Ocupació Vila de Santa Pola VII han participat un total de 24 alumnes/as-treballadors/es, iniciant l’1 de novembre de 2015 i finalitzant el 31 de juliol de 2016, amb una durada de 9 mesos i un total de 1440 hores entre formació certificada i treball real.

Cal destacar que el 100% dels alumnes han obtingut el certificats de professionalitat en les seves respectives especialitats i que, per primera vegada, en el Sistema de Gestió de Qualitat de l’ADL, s’ha inclòs en l’abast tots els processos del Taller Ocupació havent estat certificats en la norma UNE ISO 9001, així mateix, s’han elaborat les cartes de serveis de les dues especialitats que han estat publicades i s’han difós a través dels diferents canals de comunicació de l’ADL.


Comparteix

Icona de pantalla completa