Diari La Veu del País Valencià
Programació de la Festivitat de la Mare de Déu del Carme de Santa Pola
DISSABTE 9 DE JULIOL
10.30 hores
S’oferirà la tradicional sardinada a la planxa, vi i cervesa, en el port pesquer -en la llotja.
DIJOUS 14 DE JULIOL
22.00 hores
Ofrena i posterior Serenata per la Quinta del 65, junt a la Capella de la Mare de Déu del Carme.
DIVENDRES 15 DE JULIOL
21.00 hores
Ofrena floral: Els membres de la Junta de la Confraria, les autoritats de l’Ajuntament i grups festers encapçalats per les reines de les festes partiran acompanyats per la Banda Unió Musical de Santa Pola, des de la Glorieta i pel carrer Moll, fins a la capella de la Ntra. Sra. la Mare de Déu del Carme, on es realitzarà l’ofrena.
Una vegada finalitzat l’acte, seguirà l’actuació del Grup de Dansa Sal Marinera, acompanyat per la Rondalla i el grup els Romers.

DISSABTE 16 DE JULIOL
8.30 hores
En la Capella de la Ntra. Sra. la Mare de Déu del Carme es farà entrega pels membres del Capítol, d’una gratificació i una placa commemorativa a tots els mariners jubilats d’esta Confraria, que durant el transcurs d’aquest any fins a la data hagen complit 80 anys.

9.00 hores
Solemne Missa junt a la Capella de la Ntra. Sra. la Mare de Déu del Carme, acompanyada pel grup els Romers. Una vegada finalitzada la missa, la Junta del Capítol, Autoritats Municipals i públic assistent, es traslladaran a la dàrsena del port, on tindrà lloc l’acte d’Ofrena Floral en memòria dels mariners que van perdre la vida en la mar.
A continuació: exhibició de navegació de models navals en la dàrsena.

21.00 hores
Solemne processó de la Nostra Patrona, partint de l’ermita per a seguir l’itinerari pel port pesquer. En el trajecte s’interpretarà la Salve Marinera per la Coral Levantina Santapolera.

23.30 hores
Castell de Focs artificials des de l’espigó de la platja de Llevant, per a finalitzar les festes en honor a la Mare de Déu del Carme 2016.

Comparteix

Icona de pantalla completa