Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola – Paralització de la campanya ‘Disfrute sin molestar’.
En el dia de hui, l’alcaldessa, juntament amb les regidories de Turisme, Cultura, Ocupació, Comerç i la presidenta de l’Associació de Comerciants de Santa Pola s’han reunit i han decidit paralitzar la campanya de conscienciació “Disfrute sin molestar”.
Aquest cartell, promogut per l’associació de comerciants, ha estat criticat en determinades xarxes socials i el seu missatge no sembla el més oportú, perquè no transmet la idea que persegueix la campanya d’aquesta associació local. Per això, des de l’ajuntament es creu convenient que siga retirat abans del seu repartiment per consensuar un altre que transmitisca millor el missatge.
Així mateix, tant l’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Pola com l’Associació de Comerciants volen aclarir:
-Aquesta campanya es va iniciar el 2014. No es tracta d’una campanya institucional, sinó d’una iniciativa de l’Associació de Comerciants de Santa Pola, concretament adreçada al ram de l’hostaleria, i que es realitza en altres municipis com ara Elx, San Pedro del Pinatar o Torrevella.
-Aquesta campanya, segons ha explicat Pepa Garri, presidenta de l’Associació de Comerciants, busca que es puguen compaginar diversió i descans per a totes les edats.
-El nou equip de govern, al mes i mig que porta desenvolupant tasques municipals, s’està treballant perquè gaudim de formes d’oci de tot tipus per a totes les edats: joves, xiquets, xiquetes i gent gran.
L’Ajuntament de Santa Pola vol recordar que és necessària la col·laboració entre totes les persones que gaudeixen Santa Pola, veïns i visitants, per aconseguir un oci compatible i adaptat a totes les edats, el descans i la diversió i des de l’associació de comerçants la importància que tenen al nostre poble les empreses d’hostaleria i de gastronomia.

Comparteix

Icona de pantalla completa