Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola – Hidraqua i l’Ajuntament finalitzen les obres
Aquestes actuacions permeten oferir un millor servei a prop de 3.000 ciutadans ja que milloren les garanties de subministrament i faciliten el control de qualitat.

Aquest matí Yolanda Seva, Alcaldessa de Santa Pola, Francisco Soler, Regidor-Delegat d’Infraestructures i Serveis Públics i Isabel Butrón, Gerent de Hidraqua han visitat les obres de l’Avinguda de Ronda, que han finalitzat aquesta mateixa setmana.

Durant el recorregut, s’ha exposat que l’actuació permet millorar l’eficiència de la xarxa i la qualitat del servei al ciutadà, en substituir els trams que concentren un major nombre d’avaries a causa de la seva antiguitat i estat, per canonades de nova generació amb materials de primera qualitat.

Aquestes actuacions comptaven amb un termini d’execució de tres mesos, de manera que la zona quedés reparada i totalment lliure davant l’increment del turisme des de principis de juliol. “Una de les línies que estem treballant des Hidraqua és l’escolta activa amb els nostres grups d’interès. En aquest cas, els veïns de la localitat sol·licitaven que aquesta obra estigués acabada abans de la temporada forta d’estiu, pel que hem pres aquesta consideració com a clau dins el desenvolupament d’obra “Segons ha assegurat Isabel Butrón, Gerent de Hidraqua municipi.

Així mateix, a les actuacions executades s’ha millorat la sectorització de la xarxa, un mètode de gestió de la demanda en què Hidraqua divideix Santa Pola per zones d’actuació amb l’objectiu d’optimitzar el manteniment. D’aquesta manera, quan es produeix alguna avaria, aquesta no afecta tota la xarxa, sinó que simplement es veu afectat el sector en què es troba la incidència.

“Les reivindicacions del veïnat de Platja Llisa per fi es veuen ateses” ha declarat el Regidor-Delegat d’Infraestructures, Paco Soler, a qui se li ha unit l’Alcaldessa, Yolanda Seva, que ha comentat que “aquest Consistori treballa per a tota la ciutadania de Santa Pola, sense oblidar-se de ningú, atès que tots tenim el mateix dret a gaudir d’uns serveis públics de qualitat al llarg de tot el terme municipal”.

www.hidraqua.es www.santapola.es

Comparteix

Icona de pantalla completa