L’Agència de Desenvolupament Local, disposa, des de 2011, del recurs formatiu denominat “Aula Mentor”, que es gestiona en col·laboració amb el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports.

L’Aula Mentor funciona durant tot l’any i es basa en un sistema de formació oberta, flexible i de fàcil aprenentatge, ja que permet que les persones es formen des de la seua pròpia casa i a través d’Internet.

El principal objectiu de l’Aula Mentor és facilitar i acostar la formació a totes aquelles persones que no tenen oportunitat de realitzar una formació presencial, per no disposar de temps. Gràcies a aquest projecte es posa a la disposició dels ciutadans una àmplia oferta de cursos on-line, totalment actualitzada i que compten amb tutorización docent.

Els alumnes disposen, en tot moment, del suport d’un tutor on-line i a més, els cursos se certifiquen a través de Ministeri d’Educació si se supera un examen presencial.

En l’actualitat, comptem amb més de 165 cursos disponibles a través de la nostra web, que s’àmplia i actualitza de forma periòdica.

En aquests dies s’han incorporat i actualitzat 3 cursos més a l’oferta formativa, que són concretament:

MITJANS AUDIOVISUALS: “Adreça d’art per a produccions audiovisuals”, dirigit a persones interessades en el mitjà audiovisual, a conèixer les seues funcions i competències en l’adreça d’art audiovisual.

DISSENY WEB: “WiMi5, Disseny de jocs HTML5”, dirigit a persones interessades o aficionades en la creació de videojoc, destinats a ser publicats en la web en format HTML5.

FORMACIÓ GENERAL: “Coaching i Lideratge Personal”, dirigit a qualsevol persona que vulga créixer a nivell personal i/o professionalment, amb l’objecte d’adquirir habilitats per a la gestió eficaç de la cerca d’ocupació, autoconeixement, presa de decisions, lideratge, etc…, per a la consecució d’èxits a nivell personal o professional.

Per a consultar l’oferta formativa i requisits de matriculació als nostres cursos mentor poden consultar nostra web www.adlsantapola.es entrant en l’apartat d’oferta formativa.

Comparteix

Icona de pantalla completa