Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola celebra el Seminari de Kajukenbo
El Semianri de Kajukenbo en Gran Alacant se celebrarà en el Pavelló Poliesportiu José Antonio Alemañ (avinguda Escandinàvia amb Gran Alacant) el dissabte dia 25 de juny de 2016.
En la jornada matinal, de les 10.00 a les 13.00 hores, s’impartiran tècniques i conceptes típics en situacions de defensa personal de Kajukenbo i en la jornada de vesprada, de les 17.00 a les 19.00 hores, es realitzarà un curs relacionat amb tècniques de defensa personal contra la violència de gènere. Aquest serà realitzat per Juan Carlos Álvarez, 6t Dan de Kajukenbo, i assistit i organitzat per Antonio Martínez, 4t Dan de Kajukenbo.
El cost per a participar en el Seminari de Kajukenbo, sessió matinal, és de 20 €, mentre que el curs enfocat a la defensa personal contra la violència de gènere és totalment gratuit.
Contingut del seminari:
Primera Part:
– Conceptes i treballs de defensa personal en qualsevol distància.
– Defensa personal en diverses situacions típiques de Kajukenbo.
Segona Part.-
– S’impartirà un curs sobre la violència de gènere per a tota persona que desitje participar totalment gratuït.
El Kajukenbo és original de les illes Hawaii, va ser creat entre els anys 1947 i 1949 en la localitat de Palama, Oahu. Aquesta illa, per la seua situació geogràfica era poblada per diferents cultures i en aquells temps era molt difícil guanyar-se la vida, els carrers eren molt violents i es produïen constantment enfrontaments i baralles, on els nadius per la seua constitució física sovint es veien perjudicats pels agressors que quasi sempre eren més corpulents, la qual cosa va provocar que cinc homes prengueren la decisió de crear un art de defensa personal moderna i realment eficaç.
Si-Jo Adriano D. Emperado va ser realment el fundador del sistema Kajukenbo, ja que ell s’ocupà d’acabar de donar forma al Kajukenbo i també de la seua expansió.
El Kajukenbo és un sistema de defensa personal essencialment de colpeig, en el qual es desenvolupen les habilitats per a colpejar amb continuïtat, velocitat i contundència, sobretot a parts vitals del cos.

Comparteix

Icona de pantalla completa