Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola ajudarà a la ciutadania a tramitar els ajuts de la GVA
El regidor de Benestar Social, Lorenzo Andreu Cervera, ha anunciat que a través del seu regidoria va a facilitar als ciutadans la tramitació de la sol·licitud d’ajudes per al lloguer d’habitatges a Santa Pola.

“Aquesta resolució, publicada aquesta mateixa setmana per la Generalitat Valenciana, és de summa importància per als ciutadans de la vila marinera de Santa Pola”, ha assenyalat Andreu, que ha explicat que aquest tipus d’ajudes promogudes per la Conselleria d’Habitatge ajuden a fer menys pesada la càrrega del pagament del lloguer per a totes aquelles famílies que en aquests moments no estan passant per una bona situació econòmica.

El regidor de Benestar Social ha anunciat que “tots els i les santapolers i santapoleras que vulguin acollir-se a l’ajuda de lloguer d’habitatge de la Generalitat Valenciana poden dirigir-se al Servei Municipal d’Acció Social, on se’ls facilités tota la informació i on anem a col·laborar amb la ciutadania, facilitant la tramitació dels expedients perquè puguin acollir-se a aquests ajuts. ”

Les persones interessades poden acudir a la 4º planta del Centre Cívic i Social, situat al carrer Castaños, on se’ls ajudarà en la tramitació de les mateixes. El termini de presentació de les ajudes acaba el proper dia 27 de juny, per la qual cosa el regidor aconsella celeritat per anar a la recerca de la informació i de la tramitació.

Comparteix

Icona de pantalla completa