Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola – Xerrada de motivació emprenedora
XARRADES IMPARTIDES A TRAVÉS DE L’ADL DE MOTIVACIÓ PER A L’AUTOOCUPACIÓ

L’Ajuntament de Santa Pola, a través del seu Agència de Desenvolupament Local, realitza Xerrada de motivació emprenedora per als alumnes del Taller d’Ocupació Vila Santa Pola VII.

Aquest matí, la tècnica Llanos Córcoles del Servei Emprenedors, ha impartit una xerrada a l’alumnat de les dues especialitats, Dinamització Comunitària i Arts i aparells, del Taller d’Ocupació Vila de Santa Pola VII. Aquestes accions estan encaminades a despertar en l’alumnat l’interès per la iniciativa empresarial com a via d’accés al mercat laboral, així com proporcionar-li la informació necessària per dur a terme un projecte d’empresa, coneixent que és l’autoocupació, com generar idees empresarials, aspectes que conflueixen en l’elaboració d’un Pla d’empresa, mesures de finançament, les formes jurídiques i els ajuts que tenen al seu abast per desenvolupar un activitat empresarial.

Des de l’Agència es considera important que els nostres alumnes estiguin al dia de totes les tendències actuals, coneguin totes les alternatives i eines per entrar al mercat de treball després de la seva formació.

Comparteix

Icona de pantalla completa