Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola – Jornada de Portes Obertes al Vaixell-Museu ‘Esteban González’
JORNADA DE PORTES OBERTES AL VAIXELL-MUSEU DEL VII TALLER D’OCUPACIÓ “VILA DE SANTA POLA”

El VII Taller d’Ocupació “Vila de Santa Pola”, pertanyent a l’Agència de Desenvolupament Local celebra una Jornada de Portes Obertes el proper dissabte, 7 de maig, en horari de 10.00 a 14.00 hores.

Aquesta iniciativa, que s’emmarca dins el Sistema de Gestió de Qualitat a què el Taller d’Ocupació està adscrit, presenta dues importants novetats respecte a anys anteriors.

La primera novetat és la ubicació de la Jornada de Portes Obertes, ja que enguany l’escenari que acollirà aquest acte serà, en compte del Baluard del Duc, el Vaixell-Museu “Esteban González”.

La segona, i més destacable, novetat és que tant l’Agència de Desenvolupament Local com el Negociat de Cultura s’han coordinat per a poder promocionar, a través de les dues Especialitats del Taller d’Ocupació (Dinamització Comunitària i Manteniment d’Arts i Aparells), la cultura marinera emmarcada en la Mar Mediterrània.

A la Jornada de Portes Obertes, els i les assistents podran conèixer el treball que realitza l’alumnat del VII Taller d’Ocupació, a través de tallers de confecció d’arts i del seu ús per a la fabricació d’objectes d’ús quotidià. A més, les persones que hi assisteixin podran gaudir de la caracterització de l’alumnat amb vestits típics de la localitat i de l’ambientació del Vaixell-Museu, així com de visites guiades a aquest.

Des de la Regidoria d’Ocupació, representada per Lorenzo Andreu, es convida tant a santapolers i santapoleres com a visitants que acudeixin a aquest acte innovador i gaudeixin del mateix.

Comparteix

Icona de pantalla completa