Diari La Veu del País Valencià
Instauració del Batxillerat d’Arts a l’IES Santa Pola
INSTAURACIÓ DEL BATXILLERAT D’ARTS A L’IES SANTA POLA PER AL CURS ESCOLAR 2016/2017

L’Alcaldessa de Santa Pola, Yolanda Seva, juntament amb la Regidora-Delegada d’Educació, han tingut coneixement, a través del Cap de Servei de Política Educativa, Rafael Fresquet, que el proper curs ja està contemplada la instauració del Batxillerat d’Arts a l’IES Santa Pola. A més a més, des de Conselleria d’Educació ja s’estan fent les gestions per tal d’implementar la situació de l’IES Santa Pola al programa ITACA, de cara a la incorporació de la nova modalitat de Batxillerat.

Després de rebre la notícia, les dues autoritats s’han reunit amb la directora de l’esmentat institut, la Senyora Raquel Navarro López (foto adjunta), per transmetre-li les bones notícies i perquè es pose en marxa la campanya d’informació a l’alumnat en relació a aquesta nova via educativa, que se’ls oferirà a partir d’ara al nostre municipi.

És important destacar la incansable tasca de la comunitat educativa, que va exposar a aquest equip de govern la situació en matèria d’educació, així com totes les seves reivindicacions al respecte.

Aquest equip de govern demostra, dia rere dia, que un dels seus objectius prioritaris és l’EDUCACIÓ amb majúscules, i és per això que, després de diverses reunions amb els responsables de Conselleria d’Educació, s’ha aconseguit que l’alumnat del nostre poble puga comptar amb un oferta formativa més completa i de millor qualitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa