Diari La Veu del País Valencià
Sanat Pola – Campanya de Reciclatge d’Aparells Usats
INCIATIVA DE RECICLATGE DE GENERALITAT VALENCIANA EN COL·LABORACIÓ AMB L’AJUNTAMENT DE SANTA POLA

Des de l’Ajuntament de Santa Pola, a través de la seua Regidoria de Sostenibilitat, s’informa que el proper dilluns, dia 25 d’abril, es posarà en marxa la Campanya de Reciclatge d’Aparells Usats.

Aquesta iniciativa, organitzada des de Generalitat Valenciana, se centra en oferir una manera diferent i vistosa de reciclar, amb l’objectiu de mantenir el nostre medi ambient en les millors condicions.

De 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, es podran veure circular pel nostre municipi diverses bicicletes amb remolc, de tal manera que qualsevol persona que tinga un electrodomèstic que no utilitze, o qualsevol altre aparell electrònic que ja no li servisca, i vullga reciclar-lo, podrà apropar-se i dipositar-lo a l’interior d’aquests remolcs.

A més, es procedirà a realitzar tres concursos per aconseguir viatges a Tenerife. Dos d’ells es faran a peu de carrer, mentre que, en el cas del tercer, es podrà participar a través de Facebook. A la pàgina de Facebook oficial de l’Ajuntament de Santa Pola podran trobar un enllaç per poder concursar.

Per tant, animem a tota la ciutadania a que participe d’aquesta iniciativa, atès que el medi ambient ha de ser una de les nostres majors prioritats.

Comparteix

Icona de pantalla completa