Diari La Veu del País Valencià
I Fira de la Primavera de Santa Pola
Dijous 14 d’abril a les 18 hores s’inaugura la I Fira de la Primavera de Santa Pola organitzada per l’Ajuntament de Santa Pola amb la col·laboració de l’Associació de comerciants, que tindrà lloc a la façana nord del Castell, al Baluard i la Glorieta els dies 15,15,16 i 17 d’abril.

Tindrà un horari de 10 del matí a mitjanit, i en ella sempre es podran trobar estands de comerç i hostaleria. A més, divendres a les 22 hores gaudirem d’un concert de música celta interpretat pel grup Zarzagán.

Dissabte tindrem un dia complet que s’iniciarà a les 12.30 hores amb un concert de piano a mans de Vera Muravyeva i a les 13.30 hi haurà una concentració de motos de vespes i motos clàssiques. En la jornada de vesprada es realitzaran, a partir de les 18.30 hores, les I Jornades d’Agroecologia i Sobirania Alimentària de Santa Pola amb conferències i on podrem degustar productes ecològics i de proximitat. A les 21.30 tancarem la nit amb un concert de rock per “Bucòlics Anònims”

Diumenge serà l’últim dia de fira, però al matí un Dj amenitzarà la jornada amb música dels 70 i 80. Podrem seguir gaudint dels estands fins a les 20 hores, moment en què finalitzarà la I Fira de la Primavera de Santa Pola.

Comparteix

Icona de pantalla completa