Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola ofereix nous cursos formatius
Per tal d’impulsar la formació en competències digitals, l’Aula Mentor del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, i Cisco han dissenyat un pack de cursos de formació denominat “Economia Digital”.

Aquesta nova oferta formativa conté diversos cursos on-line equivalents a més de 100 hores de formació, que es basaran en oferir als alumnes totes les claus necessàries per entendre les oportunitats que ofereixen les TIC entorn a l’emprenedoria digital, la ciberseguretat i l’Internet of everything (Internet de les coses).

L’Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola, com a centre Aula Mentor, posa a disposició dels usuaris que ho desitgin aquesta oferta de cursos

La matrícula es podrà realitzar a la nostra Aula Mentor, a partir del 14 de març. El programa compta amb 350 places gratuïtes per a tot Espanya, que seran assignades per rigorós ordre d’inscripció. La formació començarà el dia 4 d’abril i s’estendrà fins al 15 de juny.

Aquesta iniciativa se suma als cursos especialitzats en tecnologia de xarxes CCNA, també ofert per Cisco i Aula Mentor i en el qual participen més de 600 alumnes cada any, ia la resta d’iniciatives gestionades pel programa Aula Mentor del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, en col·laboració amb comunitats autònomes, ajuntaments i altres institucions nacionals i internacionals.

Des de l’Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola volem difondre aquesta oferta formativa gratuïta i animem als interessats a que s’inscriguin en aquests cursos. La inscripció es realitza a través del nostre web www.adlsantapola.es, en l’apartat “Formació -> oferta formativa -> Aula Mentor”, i seleccionant el curs denominat COMPETÈNCIA DIGITAL CISCO al formulari de matrícula.

Comparteix

Icona de pantalla completa