Diari La Veu del País Valencià
El projecte Aula Mentor de Santa Pola amplia l’oferta formativa
L’Ajuntament de Santa Pola, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local, va posar en marxa, al 2011, el Projecte Aula Mentor, en col·laboració amb el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports.

L’Aula Mentor és un recurs formatiu de l’ADL que funciona durant tot l’any i que té com a principal objectiu facilitar i apropar la formació a totes aquelles persones que no tenen oportunitat de realitzar una formació presencial, per no disposar de temps. Gràcies a aquest projecte es posa a l’abast de la ciutadania una àmplia oferta de cursos on-line, totalment actualitzada i que compta amb tutorització docent.

L’Aula Mentor es basa en un sistema de formació oberta, felxible i de fàcil aprenentatge, ja que permet que les persones es formen des de la seua pròpia casa i a través d’Internet. L’alumnat disposa, en tot moment, del suport d’un tutor on-line i a més a més, els cursos es certifiquen a través del Ministeri d’Educació si es supera un examen presencial.

En l’actualitat, comptem amb més de 160 curos disponibles a través de la nostra web, la qual s’amplia i actualitza de manera periòdica. En aquestos dies s’han incorporat i actualitzat dos cursos més a l’oferta formativa, els quals són concretament:

El Curs: “HTML5”, el qual es presenta com un nou llenguatge de marques, per a la creació de pàgines web que serà el futur de la informàtica en aquest camp. Aquest curs tractarà d’introduir a l’alumnat al disseny web i no serà necessari cap coneixement previ.

El Curs: “Linux per a Usuaris”, el qual ha estat actualitzat. Està dirigit a les persones que desitgen iniciar-se en l’ús del sistema operatiu Linux, aprenent a gestionar, de manera bàsica, el mencionat sistema, tant a nivell administrador com a nivell usuari.

Per a consultar l’oferta formativa i requisits de matriculació als nostres cursos mentor poden consultar la nostra web www.adlsantapola.es, o també a través de l’enllaç http://www.adlsantapola.es/es/servicios/formacion/aula-mentor.

Comparteix

Icona de pantalla completa