Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola – El divendres curtmetratges valencians a la Casa de la Cultura
El pròxim divendres, 26 de febrer, al Saló d’Actes de la Casa de la Cultura, tindrà lloc la projecció de tres curtmetratges dirigits per cineastes de la nostra Comunitat: “Katakroken”, “La Buena Fe” i “Casitas”.

El primer curtmetratge, “Katakroken” que va ser realitzat al 2014 íntegrament per un grup d’alumnes de l’Escola d’animació Primegrame, ha rebut el Premi al millor curt del Festival Tromacine, havent-ne participat en altres molts festivals.

El segon curt, “La Buena Fe”, dirigit per Begoña Soler durant el mateix any, també ha rebut diversos reconeixements, d’entre els quals hi destaquen el Premi de l’Acadèmia al Festival de curtmetratges de Castella i Lleó i el Premi al millor Guió Original a Visualízame.
L’últim curtmetratge, “Casitas”, dirigit per Javier Marco, amb qui podrem comptar durant la projecció, també del 2014, ha guanyat més de 60 premis internacionals, alguns dels quals de gran importància al sector.
Des de la Regidoria de Cultura, us convidem a totes i tots a que hi assistiu aquest divendres a les 19.00 hores a la Casa de la Cultura per tal de poder gaudir d’aquests tres curtmetratges, que de segur ens deixaran bocabadats.

Comparteix

Icona de pantalla completa