Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola convida l’oposició a participar en la Junta de Govern Local
El passat dilluns, 15 de febrer, tots els integrants de l’equip de govern (PSOE, Compromís, Sí Se Puede, Esquerra Unida i els regidors sense adscripció) van presentar, per registre d’entrada, diverses instàncies sol·licitant a la Senyora Alcaldessa que, a la vista de les últimes declaracions dels grups polítics municipals que formen l’oposició, es prenguera la decisió que En José Pedor martínez (PP) i Na Eva Mora (C’s), els quals fins al moment eren membres de ple dret de la Junta de Govern Local, passaren a ser convidats a la mateixa.

Aquesta decisió va ser motivada per l’equip de govern local perquè els mencionats regidors no ostenten cap delegació de govern. Per tant, donat que la Junta de Govern Local és un òrgan col·legiat en què s’adopten decisions de calat polític i de governabilitat per al municipi, no tenia sentit que aquestos edils, formant part de l’oposició, formaren part de les mencionades decisions.

No obstant això, en pro de la transparència, l’actual equip de govern ha decidit que el senyor Martínez i la senyora Mora puguen assistir a les reunions de la Junta de Govern, com a convidats, és a dir, amb veu, però sense vot. Fins i tot, podran exercir dret a còpia de tots els documents relatius a aquestes reunions, com s’ha fet fins al moment

Comparteix

Icona de pantalla completa