Diari La Veu del País Valencià
Una guia recopila 13 errors massa freqüents en les pimes
EFE / València

Una guia dirigida a emprenedors i a dirigents de xicotetes i mitjanes empreses recopila tretze errors “massa freqüents” que comet la pime espanyola, especialment per part d’aspirants a empresaris, els nous negocis dels quals acaben naufragant per culpa d’una mala gestió.

L’economista valencià Fernando Giner és l’autor d’aquesta guia, publicada per ‘Capitol Empresa’ després de les recents experiències 13 principis per a emprendre i el projecte virtual ‘13 històries reals’, incideix en el pas que hi ha més enllà de l’emprenedoria o com passar d’emprenedor a empresari generador de riquesa, segons informa en un comunicat.

Entre els tretze errors més freqüents en les pimes que aborda aquest llibre es troben alguns de tipus estratègic i de personal.

“La situació econòmica actual ha propiciat que moltes persones hagen engegat els seus propis negocis i s’hagen convertit en el que anomenem emprenedors. El nou repte és que totes aquestes noves iniciatives es desenvolupen i es transformen en empresariat”, assenyala aquest expert en Màrqueting Estratègic.

Per a evitar que els nous negocis acaben naufragant per culpa d’una mala gestió una vegada superats els primers mesos, Giner proposa aconseguir que l’emprenedor siga “una mica més que un romàntic treballador per compte propi, que gaudisca de viure sense cap i que aconseguisca el rang d’empresari generador de riquesa de forma estable”.

Aquesta nova publicació està dirigida a tots aquells que es troben en aquest procés de convertir-se en empresaris, així com a aquells empresaris que ja tenen la seua empresa en funcionament i que treballen “anònima i incansablement” per a mantenir i traure avant els seus negocis.

Amb els tretze errors enumerats al llibre, l’autor vol convidar els empresaris a ser més reflexius en l’estratègia i a ser més conscients que viuen i tenen els seus negocis en un món globalitzat.

Comparteix

Icona de pantalla completa