Diari La Veu del País Valencià
Expedient al membre de Noves Generacions del PP que animà a avortar “a palades”
La Marea

El militant conservador va esborrar el missatge després de rebre un al·luvió de crítiques i fins i tot va demanar perdó. “Demane disculpes per les meues desafortunades paraules, les quals no sent i sobre les quals NNGG no té res a veure. Mai recolzaria la violència”, va escriure.

Però ja era tard: el PSOE de Badajoz va demanar ràpidament explicacions, i després el PP ha procedit a obrir-li un expedient. Gutiérrez ha arribat a tancar el seu perfil en la xarxa social.

El jove és a més membre d’Esfunex, una associació d’estudiants liberals que “cerca la llibertat econòmica i social” i que lluita perquè “cada individu estiga lliure de coaccions de l’Estat”, segons es presenten ells mateixos.

NNGG de Badajoz s’ha vist obligada a reaccionar i ha afirmat en Twitter que es “desvinculen” de les paraules de Gutiérrez i “condemnen rotundament qualsevol apologia de la violència”. El PP, a nivell estatal, també ha emès un comunicat, en el qual assegura que les declaracions de Gutiérrez “són contràries als Estatuts pels quals es regeix Noves Generacions”. “Defensem la tolerància de totes les ideologia democràtiques”, agreguen.

Aquesta informació ha sigut publicada en La Marea. Traducció: La Veu del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa